Edit Content

Program

Contact

Mică Galerie

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

În serile 27 și 28 noiembrie oaspeții noștri s-au bucurat de o experiență desăvârșită, în care simțurile au fost delectate de artiști dăruiți, Jacques Barnachon, chef bucătar francez listat cu o stea Michelin, Alexandra Fits (voce și pian) și Mariano Castro (chitară și pian).
Propunerea pentru acest eveniment a venit chiar din partea chefului Barnachon, în urmă vizitei pe care ne-a făcut-o cu ocazia Adunării Generale a Euro-Toques Internațional în orașul Brașov, în primavara acestui an..
„ Au fost momente pline de emoție, energie și bucurie. Am degustat vinuri recomandate de somelieri, pentru delicioasele preparate din meniul creat de Chef Barnachon, cu echipa noastră. Alexandra și Mariano, ne-au surprins efectiv.
Vă mulțumim tuturor pentru celebrarea împreună a acestor seri!”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content”][vc_column][gem_gallery gallery_gallery=”8014″ gallery_type=”grid” gallery_layout=”4x” gaps_size=”20″ gallery_hover=”zooming-blur” metro_max_row_height=”280″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply